meld nu je evenement aan voor de evenementenkalender 2024!

Organiseer je  een evenement, expositie of een andere activiteit? Dan kan je dat gratis aanmelden. Je evenement zal dan worden vermeld op onze website visiteemsdelta.nl met doorplaatsing op visitgroningen.nl en visitwadden.nl en kan mogelijk ook worden meegenomen in dsocial media, nieuwsbrief, matrixborden, narrowcasting systemen, de seizoenskalender en andere uitingen!


Ga naar Evenement Aanmelden - de rest wijst zich vanzelf.

 

Lees vooraf nog wel de plaatsingsvoorwaarden - daarin staat waar een evenement aan moet voldoen voor plaatsing.

 

NB: de aanmelding verloopt via de website van Marketing Groningen en komt in een centrale database die weer wordt gebruikt voor de regio-websites en andere uitingen in de regio. 

Lukt het niet of heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag! wendy@marketingeemsdelta.nl

 

NIEUW! Ben je deelnemer van Marketing Eemsdelta, dan melden we je evenement/activiteit aan bij Vanplan.nl, zodat dit valt onder ons abonnement 'Promotiepakket Extra aandacht'  waarbij je evenement eenmalig gegarandeerd geplaats wordt in diverse agenda’s in de krant. (exposities worden niet getoond in de weekbladen;wel in de nieuwsbladen)

Meer informatie

 

Geen deelnemer, maar wel een vraag over deze optie? Mail naar: wendy@marketingeemsdelta.nl
toffe koffie op jouw evenement?

Organiseer je een markt, fair of ander evenement waar je graag wilt dat de bezoekers er lekkere koffie kunnen kopen? Dan is Toffe Koffie van Thessa Wolthuis een aanrader!

De bezoekers hebben zo de gelegenheid even lekker te gaan zitten en doen daarna nog een extra rondje over je evenement!

Bezoek de website van Toffe Koffie of neem contact op met Thessa om de mogelijkheden te bespreken! Telefoonnummer: 06-21420900.