Online adverteren op de Toeristische beeldschermen in regio eemsdelta


Visit Eemsdelta heeft naast een Toeristische Infoshop in Appingedam een 9-tal informatie-punten in de regio op toeristische plekken met een relatief grote bezoekers/ publieksstroom. Behalve offline info materiaal (folders etc.) is op die plekken ook online actuele info beschikbaar. Beeldschermen waarop een presentatie zichtbaar is waarmee we bezoekers inspiratie, tips en suggesties geven over de regio. Evenementen & activiteiten promo, tips wat te doen bij mooi of juist slecht weer, fiets- en wandelroutes suggesties. Kortom een actuele ‘aandachttrekker’ voor bezoekers. 

adverteren op

de beeldschermen


de cijfers

op een rijVanaf 2024 is er de mogelijkheid voor betaald adverteren op onze beeldschermen. Alle staande schermen krijgen een 2-deling: Bovenzijde een 2/3 zone voor onze gratis promotie van events en activiteiten in Eemsdelta Onderzijde een 1/3 zone, een zone met een carrousel met betaalde advertenties. Een advertentie carrousel heeft ca. 15 verschillende advertenties, elke advertentie wordt 12 seconden getoond. Dat betekent dat elke 3 minuten jouw advertentie wordt getoond op de 10 locaties in de regio. Dat is ruim meer dan 1.500 keer per dag en veel meer dan 40.000 keer per maand. Advertenties worden geplaatst met een looptijd van 3 maanden, waarbij 2 x beeldwissels mogelijk en inbegrepen zijn. De huige informatiepunten zijn in Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Middelstum en Termunterzijl.

BEREIK
De 10 Informatie punten ontvangen op jaarbasis ca. 360.000 ‘passanten’. Onze inschatting is dat 10% van de passanten de advertentieboodschappen actief zullen lezen. Dat betekent voor jou gemiddeld, over een periode van 3 maanden, ca. 10.000 belangstellende passanten!
KOSTEN
Adverteren kost € 170,-- per maand. Ondernemers die deelnemer zijn bij Marketing Eemsdelta krijgen 50% korting op het advertentie tarief; zij betalen € 85,00 per maand. - Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW - AANLEVERING
JPG bestand, liggend, medium compressie, RGB, 1440 x 853 pixels.
OOK ADVERTEREN?
Mail of bel Ton Keuning. ton@marketingeemsdelta.nl - 06 26 97 40 60.


Download
Media kaart adverteren NC 2024 med.pdf
Adobe Acrobat document 760.9 KB